2018. February 25.

A júliusi kánikulához gyerekstrand és Minimax Kaland

2015. július 7. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

Ne vegye el az Ön kedvét sem a nagy forróság, keressen inkább egy vizes helyet, ahol a kellemes felfrissülés mellé még nagyszerű szórakoztató programok is társulnak! Látogasson el Zalakarosra, ahol a város varázslatos wellness birodalma, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior különleges ajándékkal várja a nyaralókat! A nyári időszakban a jól megszokott MenDan varázs kiegészül színes nyári programokkal és az ilyenkor kihagyhatatlan strandolás élményével is.

Szállodánk kihasználva a zalakarosi fürdő szomszédságát, napi strandbelépőjegyet ad vendégeinek. Július 1-15. között még izgalmasabb a szabadtéri fürdőzés, hiszen az egész nyáron nyitva tartó Vízipók-csodapók Gyermekvilágon kívül a Minimax Gyerekstrand programjain vehetnek részt a család apróságai.

nézze meg a részleteket itt: http://goo.gl/LnQw0f

nyar1000x750 csomagkep 3 A júliusi kánikulához gyerekstrand és Minimax Kaland aktualis hirek

Minimax reggeli és esti buli a MenDan-ban

A zalakarosi Minimax élményt a MenDan teszi egyedivé. Hogyan? Az ellenállhatatlan lehetőséggel, hogy az Ön gyermeke is egy asztalnál reggelizhessen a Minimax csatorna kedvelt figurájával még mielőtt belevetnék magukat a fürdő programjaiba. Az egész napos lubickolás után pedig, a MenDan játszóházban folytatódnak a minimaxos kalandok: játékok, vetélkedők, táncos mulatságok.

A fergeteges nyári buli hangulat garantált. Zalakaros és a MenDan kihagyhatatlan programokkal várja Önt és családját:

Júliusban

  • Július 8-án nyáresti fieszta a MenDan mediterrán teraszán. A könnyed vacsora és a kellemes borok mellé Détár Enikő varázsol felejthetetlen hangulatot.
  • Városnap! – Hol? – Hát csakis Zalakaroson! A július 17-ei hétvégén Zalakaros Város Napjaival tesszük könnyebbé a hőség elviselését. A városi rendezvényt a szombat esti Nagy Gatsby Show-val és tűzijátékkal koronázzuk meg.
  • Kannavirág! – Vegyen részt a július 24-25-ei Kannavirág Napokon, melynek csúcspontja a Kannavirág királynő választás. Szavazzon Ön is!
  • Július 29-én kellemes hangulatú nyáresti grill partival várjuk vendégeinket a MenDan-ban. A tökéletes vacsora tökéletes kiegészítéseként hallgassa velünk Ön is Ladinek Juditot és színvonalas műsorát!

Augusztus

  • Borlovagok! Boros gazdák! Zalakaros a nyár utolsó hónapját is fergeteges lendülettel kezdi meg. 18. alkalommal kerül megrendezésre a Zalakarosi Bornapok augusztus 6-án. Borlovagok felvonulása, „Város bora” cím átadása, majd Ocho Macho, Csepregi Éva és a Balkán Fanatik fellépése teszi felejthetetlenné a boros élményeket.
  • Augusztus 12-én Fésüs Nelly lesz a MenDan mediterrán teraszán a sztárvendég. Rendeljen egy üde bort és élvezze a nyári fieszta hangulatot!
  • Utcafesztivál! Fesztiválozzon Zalakaroson augusztus 13-án és élje át az utcai bulizás varázsát!
  • Szent István napok Zalakaroson! További kikapcsolódásra, programokra, rendezvényekre vágyik? Az iskola kezdés előtt még egy utolsó buli belefér? Várjuk nagy szeretettel Zalakaroson a Szent István napokon, azaz augusztus 20-22-én! Ünnepi tűzijátékkal, augusztus 21-én Honeybeast koncerttel és egész hétvégén élőzenés bálokkal és persze gasztronómiai élvezetekkel ejtjük ámulatba Önöket!

nézze meg a részleteket itt: http://goo.gl/LnQw0f

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree