2018. March 17.

Beköszöntött a várva várt tavasz

2015. február 10. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

Már nemcsak a naptár, hanem hőérzetünk is azt mutatja, hogy igen, amire már tavaly óta várunk, megérkezett. Itt a tavasz… Kellemes, lágy reggeli fuvallat, a felkelő nap simogató sugara.

tavaszipezsges1000x750 csomagkep Beköszöntött a várva várt tavasz aktualis hirekEngedjen a tavasz csábításának és foglaljon már ma a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelbe!
Ajánlatunk –
Kattintson ide a részletekért! - Tavaszi Pezsgés MenDan Kényeztetéssel

Kinéz otthona ablakán, és ezek az érzések kerítik hatalmába? Elindul Önben a bizsergés, az „otthonról kimozdulás” utáni vágy? Az időjárás már lehetővé teszi, hogy ne csak egy egynapos kirándulásról legyen szó, hanem egy hosszabb hétköznapi vagy hétvégi pihenésről. Számos szálloda ajánlatával találja magát szemben az érdeklődő, el sem tudja dönteni, hogy melyik várost, melyik hotel ajánlatát válassza.

Jöjjön városunkba, mert Zalakaros Önt is várja!

Válassza Zalakarost, mely a Balatontól 30 km-re, Budapesttől 200 km-re található, autópályán, jó minőségű főutakon könnyen megközelíthető! Az ébredező természet csodás látványt nyújt már a városba érkezéskor. A Gránit Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában, a város szívében várja Önt és kedves párját, családját a meghitt és családias hangulatáról évek óta híres négycsillagos wellness szálloda, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel.

A tavasz élénkítő hatásait igyekszünk szállodánk ajánlataiba is beépíteni, itt mindig frissítő wellness kényeztetés várja kedves vendégeinket.

Ha Zalakaros, akkor MenDan Magic Spa & Wellness Hotel

Talán már meghozta a döntést, a zalakarosi MenDan-t választja pihenése céljául. De mikorra foglaljon? Ebben is segítünk.

Március első hétvégéje a gyengébbik, női nem iránti tiszteletről és megbecsülésről szól: március 7.- Nőnap. Ne feledkezzen meg Ön sem szeretett hölgy rokonairól és barátairól, és kényeztesse őket egy kellemes hétvégén szállodánkban, ahol a tökéletes gasztronómiai különlegességek, a frissítő, lazító és relaxáló spa szolgáltatások sokszínűsége mellett a szombat este a női szíveket megdobogtató dallamokról szól, melyeket Kasza Tibi a tőle megszokott sármos stílusban ad elő!

Március második hétvégéje a nemzeti ünnep hangulatában telik, emlékezzen Ön is történelmünk napjaira és gyönyörködjön a nemzeti zászlók sokaságában Zalakaros főutcáján, főterén!

Március 26-tól ismét lehetőség van szállodánkat álomáron kipróbálni, szolgáltatásainkat tesztelni. A már megszokott kedvezményes áron foglalhat szobát, és válhat törzsvendégünkké. Így már következő foglalásuknál élvezheti a visszatérő vendégeknek járó további kedvezményeket.

Kényeztesse magát egész márciusban a MenDan Tavaszi Pezsgés csomagunkkal, mely hétköznapokon még vonzóbb, hiszen szállodánk a hétvégi teltházak után fellélegzik, és Ön úgy érezheti, mintha a saját wellness birodalmában lubickol, személyi masszőre áll rendelkezésére!

Engedjen a tavasz csábításának és foglaljon már ma a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelbe! Ajánlatunk:
Tavaszi Pezsgés MenDan Kényeztetéssel

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree