2018. April 25.

Fürdő


A gyógyulás, a feltöltődés lehetőségei…

Gyógyfürdő: Ha szeretné úgy érezni magát, mintha kicserélték volna,  a gyógyfürdő igazi gyógyulni vágyók paradicsoma, masszázslehetőségekkel, fürdőkúrákkal.

Élményfürdő: Szeretne aktívan pihenni? Vízikalandokkal, sporttal, aktív fürdőzéssel feltöltheti testét-lelkét energiával? Az élményfürdőben garantáltan felüdül.

Zalakaros Magyarország Dél-nyugati részén a Balatontól légvonalban 20 km-re, a legközelebbi várostól, Nagykanizsától 18 km-re helyezkedik el.

A közel 800 éves települést valójában a 35 éve feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté. A szénhidrogén kutatófúrás során lelt 96C-os termálvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid és bromidion tartalma miatt a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható.
Zalakaros az a hely, ahol Ön erőt meríthet a természet csodáiból…

Miben segítenek a medencék gyógyvizei?

Az elismert gyógyvíz legjobb hatása a krónikus nőgyógyászati és fogágy megbetegedések gyógyításában, az idült gyulladásos izületi betegségek esetében, az ortopédia, idegsebészeti és sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelésében igazolódott.

A fedettfürdő egész évi nyitvatartása mellett a termálstrand szezonálisan üzemel, ahol a medencék nagy kiterjedésű szépen gondozott park övezi.

Ki-ki igénye és célja szerint választhat a csaknem 4000 m2 vízfelületű medencék közül.

A gyógyulni vágyók a 32-36 C-os gyógy- és termálvizes ülőmedencéket, a pihenni regenerálódni óhajtók a termál medencéket, míg a sportolni és aktívan fürdőzni vágyók a feszített vízfelületű sportmedencét és az 1999. márciusában Magyarországon elsőként megnyitott fedett élményfürdőt választhatják. Az élményfürdő 10 db. különböző vízi attrakcióval, a kellemes hangulatot árasztó miliőjével igazi vízi kalandot nyújt.

Az igényesen kialakított gyógycentrumban a gyógyvizes ülőfürdő a CO2 befúvással pezsgőfürdő, termálmedence és jacuzzi medence áll vendégeink rendelkezésére. Vízgyógyászati kezelések: vízalatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő.

Szeretné megtapasztalni a masszázsok gyógyhatásait?

Masszázslehetőségek: száraz kézi gyógymasszázs, és gépi masszázs.
Elektroterápiás kezelések
: szelektív ingeráram kezelés, 4 rekeszes hydrogalván fürdő teljes testgalván és száraz CO2 fürdő. A komplex 1-2-3 hetes fürdőkúrák kedvezően segítik a kimerültséggel, az idegi fáradsággal, mozgásszervi problémával küszködő gyógyulását.

GRÁNIT Gyógyfürdő Zrt.
8749 Zalakaros, Thermál u. 4.
Tel.: 93/340-420; Fax: 93/340-318
E-mail: info@furdo-zalakaros.hu

Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!