2018. February 22.

Hotel Karos Spa – Őszi gasztró kalandok, ajándék snack ebéd, 4=5 éj akció

2016. augusztus 30. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

karosspa1 Hotel Karos Spa   Őszi gasztró kalandok, ajándék snack ebéd, 4=5 éj akció aktualis hirek

Őszi gasztro élmények
AJÁNDÉK HÁZI RÉTESSEL
Merüljön el az őszi természet csodás szépségében, merítsen új erőt a frissítő és kényeztető wellness szolgáltatások közül s persze a megannyi fantasztikus program mellett - latin tánc show, fergeteges zenés műsorok – most megízlelheti az őszi gasztro kalandok páratlan forgatagát. Kapcsolódjon ki párjával vagy családjával s a mesés élmények mellett finom házi rétessel is várjuk Önöket!

karosspa2 Hotel Karos Spa   Őszi gasztró kalandok, ajándék snack ebéd, 4=5 éj akció aktualis hirek

Családi vakáció az őszi szünetben
AJÁNDÉK SNACK EBÉDDEL
Bűvész show és varázslóiskola, fergeteges pool party vagy épp bábszínház és kreatív foglalkozások? Itt kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót! Az elmaradhatatlan sztárvendég pedig ezúttal a mosolygós tehetség, Kovácsovics Fruzsina lesz! Különleges meglepetésünk: ajándék snack ebéd a család minden tagja részére!Minimum 4 éjszaka foglalása esetén pedig egy frissítő masszázzsal kedveskedünk Önöknek!

karosspa3 Hotel Karos Spa   Őszi gasztró kalandok, ajándék snack ebéd, 4=5 éj akció aktualis hirek

Késő őszi kikapcsolódás
GESZTENYÉS MEGLEPETÉSEKKEL
Novemberben fantasztikus meglepetésekkel, gesztenyés programokkal várjuk Önöket a Hotel Karos Spa-ban! Élvezze a mesés kikapcsolódást, szülessen újjá a több száz féle wellness szolgáltatások által s persze ne hagyja ki az elképesztő akciós ajánlatunkat sem, hisz ha most foglal 4 éjszakára az ötödik szállodánk ajándéka! Sőt egy ínycsiklandó gesztenyepürével is meglepjük Önt és családját! Ugye, hogy kihagyhatatlan?

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree