A Hotel Karos Spa a mai naptól újabb szolgáltatással kedveskedik Vendégeinek, ezzel is bővítve széles kínálatát. Úgy gondoltuk, hogy a nagy nyári forróság könnyebben elviselhető a szabadban, mint benti masszázstermeinkben, így Harmónia Spa Wellness részlegünk egy meglepetéssel várja az ide látogatókat. A medence parton, a szabad ég alatt, friss levegőn felállítottunk egy masszázs pavilont, melyet igény szerint bárki kipróbálhat és kényeztetheti magát.
Nézd meg itt a részleteket a link alatt:  http://goo.gl/3NuDrG

Felfrissülés a medence parton

Mindehhez szakképzett masszőreink nyújtanak segítséget. Többféle kezelés közül lehet választani, többek között hagyományos -, relax -, frissítő -, gyógy és igény esetén talpmasszázst is. Az ellazulást segíti a különféle füstölők illata, mely átjárja az egész pavilont. A legfontosabb számunkra az, hogy Vendégeink jól érezzék magukat és kipihenten, felfrissülve térjenek haza a családi nyaralás végeztével.

De míg a felnőttek pihennek…

… addig a gyerkőcökről sem feledkezünk meg, animátoraink temérdek játékkal, feladatokkal vetélkedővel várják a kicsiket, ahol kiélhetik kreativitásukat és lefoglalhatják energiáikat. Izgiland világa most is körülzengi zalakarosi szállodánkat, így a felnőttek nyugodtan kikapcsolódhatnak és élvezhetik a jól megérdemelt pihenést. Egy biztos, hogy a Karos Spa-ban garantált élményekkel lesz gazdagabb az egész család.

Nyári csomagajánlataink:

Nézd meg itt a részleteket a link alatt:  http://goo.gl/3NuDrG