Ön sem haladt el mostanában bevásárlás közben a sorok között, hogy rá ne pillantott volna egy vigyázban álló Mikulásra, egy, már messziről csillogó szaloncukor kupacra, csodásan csábító desszertekre vagy akár egy 2017-et kiabáló naptárra, igaz? Igen, az üzletek polcai akarva-akaratlanul is tukmálják ránk a karácsonyi ünnepek és az év vége közeledtét. Persze, mindenki megérti ezeknek az üzenetét, de nem múlik el a karácsony varázsa december végéig? Nem lesz csalódás a szilveszteri fergetegesnek ígérkező buli, ha hónapokig ilyen miliő vesz körül bennünket lépten-nyomon?

kattints ide a részletekért:

Kérdés: kiben milyen reakciót vált ki?

Úristen, mindjárt itt a karácsony! Már megint vége az évnek, újabb egy átgondolni való cselekedet! Jövőre kipipálom a bakancslistám minden pontját! Ne már! Még 1-2 hónap van az ünnepekig és már muszáj kipakolni a télapókat? Alig várom, hogy megvehessem az adventi díszeket! Idén aranyba öltöztetem a karácsonyfát…

Ünnepimádók vagy ünneprombolók

Mindenki könnyedén kitalálja, hogy melyik mondat hangozhat el az ünnepimádók és ünneprombolók szájából. Mert vannak, akik imádják a csillogó, lágy dallamokkal és fűszeres illatokkal átszőtt ünnepi kavalkádot, a bevásárlás és az ajándékok utáni kutatás minden apró mozzanatát, az adventi vásárokat. Szemünkben ők lehetnek az ünnep hősei, akik életben tartják a csodák hagyományát, még ha olykor kicsit szentimentálisak is. Aztán mindig akadnak olyanok is, akik a hátuk közepére sem kívánják mindezt és „protokollvigyorogva” asszisztálnak csak az ünnepek alatt, vagy elvonulnak – ha nem is a világ másik végére, de legalább – a szomszéd szobába, hogy meg ne érintse őket a karácsony előszele.

De minek a menekülés, ha van megoldás?

Hát persze, hogy van! A földi varázslatok Mekkája, a zalakarosi MenDan Magic Spa és Wellness Hotel varázslatos wellness birodalma, ahol mindenre van megoldás. Az ünnepek szerelmesei nem csak ízelítőt kapnak a valódi ünnepi hangulatból, de részt vehetnek az ünnepi programokon is, a kevésbé ünnep-rajongók pedig élvezhetik a wellness kényeztetését, kipihenhetik az év során felgyülemlett fáradalmakat, megkóstolhatják a szálloda konyhájának legfinomabb falatjait. S hogy mi ebben a legjobb? Hogy a család minden tagja megtalálja azt a részt a decemberben, amit szeret, és közben együtt tölt

heti az év legszebb ünnepének minden egyes pillanatát, csak egymásra figyelve, tartalmasan eltöltve. Hiszen a szállodában minden előkészületet levesznek a vendég válláról. Egy dolog van, ami a vendég feladata: élvezni és átérezni a kikapcsolódás minden percét.

És jöhet az átérzés alfája és omegája…

Egészen széles a repertoár. Mikulás-váró, valamint az adventi wellness hétvégék sorozatával megkezdődik a ráhangolódás, ami a karácsonyi csillagok sztárparádéban teljesedik ki. Levezetésnek a téli szünet időszaka hoz szuperebbnél szuperebb programokat és végül a 2016-os sor szilveszteri retro hangulattal zárul. Szóval a hely, a program adott ahhoz, hogy a család minden tagja – az ünnepimádó és a kevésbé ünnep-fanatikus is – kellemes hangulatban zárja az évet. Mit szól hozzá? Egy próbát mindenképpen megér, igaz?

kattints ide a részletekért: