Vadonatúj szauna központot vehetnek birtokba a vendégek mától a fürdő rekreációs részlegében. Szauna szeánszok naponta kétszer, a hét minden napján!

A szauna udvart a gyógycentrum / gyógykert felől közvetlenül lehet megközelíteni. Az épületben és a hozzá tartozó hangulatos pihenő kertben szauna házikó várja vendégeket, bent pedig vadonatúj gőzfürdőt és aroma szaunát alakítottak ki. A ?fűtés? után a hűtésről dézsa merülővel és vödrös zuhannyal valamint egy speciális jég adagolóval gondoskodunk.

A hét minden napján, naponta két alkalommal délelőtt és délután szauna szeánszokat tartunk 11:00 és 15:00 órakor. A szauna szeánsz a jó hangulat és a jó közérzet “szellemét” idézi meg a száraz-, illetve gőz szaunában. Minden szauna szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt. A szauna mester minden, a szaunázást érintő kérdést megválaszol, illetve felügyeli a szauna részleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait. Egy-egy program időtartama 12-15 perc, de ha a kedves vendég úgy érzi, a szeánsz közben is elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.

Hogy vehetem igénybe a szauna udvart és a szeánszokat?

Komplex belépőhöz ún. “szauna jegyet” lehet váltani.

Bevezető ár: 990 Ft / fő

A jegy egész napra vonatkozik, korlátlan számú belépéssel a szauna udvarba, mely már tartalmazza a szeánszokon való részvétel árát is.

A fürdő nagy kiterjedésének köszönhetően kiválóan elkülönül egymástól a a két részleg: míg a déli részen az aktív kikapcsolódás, gyermekvilág ill. élmények miatt érkezők találják meg a szórakozást, addig a pihenni, relaxálni vágyók az új szauna udvarban kedvükre élvezhetik a csendet és a pihenés örömét.

A szauna udvar kialakításával igazi rekreációs zóna öltött formát a fürdő északi szegletében.

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő

szaunaudvar Zalakaros Fürdő