2018. February 25.

Vizipók Csodapók vizi gyermekvilág a zalakarosi strandon

2012. augusztus 5. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

MEGNYÍTOTT  a Vizipók Csodapók vizi Gyermekvilág, játszóház és kalandpark.

1351  420x270 furdo gyermekvilag Vizipók Csodapók vizi gyermekvilág a zalakarosi strandon aktualis hirek 1350  420x270 furdo gyermekvilag 2 Vizipók Csodapók vizi gyermekvilág a zalakarosi strandon aktualis hirek

A víz alatti mesevilág jól ismert, kedves hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják július elsejétől a Zalakarosi Fürdőre érkező családokat a strandon létesített új gyermek élménymedencénél.
Számos vizes attrakció csalogat a Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágban. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merész vállalkozót, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

Vízipók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket: pókháló kötélen juthatnak el egyik élményelemtől a másikig, pókhálóval beszőtt ablakon integethetnek ki vidáman. A szülőknek egyetlen percig sem kell aggódniuk gyermekeik biztonságáért, hiszen az élményelemeken teljes biztonsággal közlekedhetnek még a legapróbbak is, ráadásul a medence partján, az emeleti csúszdáknál és magában a medencében is figyelmes medenceőrök vigyázzák a gyerekeket.
Akik fáradtak, vagy épp szárazabb attrakciókra vágynak, néhány lépés megtétele után már az erdők és mezők világában pihenhetnek, játszhatnak. A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos, a legkisebbeket is szórakoztatni képes játék, segítőkész személyzet, animátorok és az erdők-mezők jól ismert, kedves hőse, Vuk várja a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat. Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.
-          Fantasztikus ez a gyerekvilág, nagyon kellett már, hiányzott a strandról – mondta a Mohácsról érkezett Hóman Ödön. – Korábban is jártunk Zalakaroson, de ez a változás lenyűgöz minket.
Kislánya, a kétéves Edina boldogan vette birtokba a Sajtház játszóterének játékait, édesanyja pedig – mint mondta – leginkább annak örült, hogy a legújabb létesítményben nyugodtan el tudja látni a kicsit, hiszen minden eszköz – a játékok, a konyha, a pelenkázó – adott ehhez.

-          Már látom, hol töltjük a napjainkat – mondta nevetve a zalakarosi Káldi Zsigmond, aki Dávid fiával és az unokákkal látogatott ki a fürdő legújabb létesítményébe. – Innen nem fogunk egyhamar szabadulni, de nem bánom….nagyon tetszik mindannyiunknak ez az egész csodavilág.

Az új létesítmények osztatlan tetszést arattak a vendégek és a kilátogató zalakarosiak körében. – A strandi gyermekvilág a reményeink szerint igazi kuriózum lesz a fürdő kínálatában, és bízom benne, hogy komoly látogatottságot is élvez majd. A medencék környezete is hamarosan megszépül, így minden készen áll a családosok fogadására. A vízi gyermekvilág építményei mellett új élményelemekkel gazdagítottuk a már meglévő gyermekpancsolót és családi medencét is, így a néhány hónapostól a kiskamaszig minden gyermek garantáltan kikapcsolódhat a Zalakarosi Fürdőn – jelezte dr. Burján Richárd, a fürdő vezérigazgatója.
S hogy a meséknél maradjunk: aki nem hiszi, ami itt írva áll, járjon utána, hagyja magát behálózni Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágában!

forrás: Karosi Krónika

1507  420x270 zalakaros gyermekvilag 3 Vizipók Csodapók vizi gyermekvilág a zalakarosi strandon aktualis hirek 1508  420x270 zalakaros gyermekvilag 4 Vizipók Csodapók vizi gyermekvilág a zalakarosi strandon aktualis hirek


Nézze meg szállásajánlatunkat is!

Bababarát Apartman – Gyermekbarát szállás Zalakaroson

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree