2018. February 26.

Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája június a 10-es szám bűvöletében

2014. május 24. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

Június a 10-es szám bűvöletében

Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája, a megtalált Édenkert. Ugye Ön is jól tudja, hogy melyik magyar hotelről van szó?

részletekért kattint ide:

Az egyedi szolgáltatásairól és újításairól is ismert Karos Spa idén ünnepli fennállásának 10 évfordulóját, mely alkalomból júniusban fergeteges jubileumi programsorozat veszi kezdetét, megünnepelve ezzel az elmúlt tíz évet, az idáig megélt történéseket és programokat, valamint azt a sok vendéget, akik 2004 óta megtisztelték a szállodát legalább egy alkalommal jelenlétükkel.

Csillagos éjszakák és nappalok

jubileumuj851x315 Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája június a 10 es szám bűvöletében aktualis hirek

A szálloda még a csillagokat is lehozza az égről a vendégeknek, hiszen júniusban két hétvégén keresztül Utazó Planetárium érkezik a Karos Spa-ba. Szakképzett csillagászok csillagászati bemutatókkal várják a vendégsereget, ami kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol a sok érdekes történettel és látvánnyal. Míg a gyerekek Aba és Lana naprendszeri űrkalandozásait tekinthetik meg, addig az idősebb korosztály a csillagképek világával is megismerkedhet.

Aztán, mikor lemegy a nap……

…jöhet a valódi csillagvizsgálat, ahol hatalmas periszkóppal lehet pásztázni a csillagos égboltot, természetesen csillagászok segítségével.

A hangulatot igazi magyar csillagok is fokozzák

Hogy kik is ők? A világhírű hegedűvirtuóz; Mága Zoltán, az örökifjú Szandi és a női szíveket megdobogtató énekes; Vastag Csaba, akik elkápráztatják a szálloda vendégeit a jubileumi napok alatt.

A magyar sztárvilág csillagai a 10 év alatt már számos alkalommal megfordultak a szállodában, így örömmel vállalták, hogy hozzájárulnak az ünnepi programokhoz.

Jubileum egy kis sportélménnyel fűszerezve

A nagy sikerű Karos Spa Családi Bringatúra és Merida – Tour de Zalakaros kerékpárverseny idén júniusban is megrendezésre kerül. A vállalkozó kedvű vendégeink kis forgalmú utakon és kijelölt kerékpárúton haladva tehetik meg a 33 km hosszú családi túrát, megkerülve a Kis –Balatont. Így bizony sportosan telnek majd a Zalakaroson töltött napok.

10 éves az ”Aranyalma”

A nagycsillagok mellett sok más programmal is készülnek a szállodában a tízes szám jegyében: 10 kreatív és aktív gyerekprogram, 10 játék Leveli Bélával; a szálloda házigazdájával, 10 extra wellness lehetőség és 10 sportprogram is várja a sok visszatérő vendéget, akik sok-sok kalandot és izgalmas programot élhettek át a nyitás óta. Mesélje el Ön is az elmúlt 10 év élményeit azoknak, akik először járnak itt. Tartson velünk, hisz garantáljuk hogy a Karos Spa a csillagos ötös választás!

nyar3ej851x315 facebook Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája június a 10 es szám bűvöletében aktualis hirek

Csomagajánlat: Nyári előszezoni akció részletekért kattint ide:

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree