2018. April 25.

Fedett fürdő


Fedett Fürdő Zalakaros Thermálfürdő

fedettfurdo zalakaros 01 1 300x225 Fedett fürdő aktualis hirek

Fedett fürdő Zalakaros Thermálfürdő

Az út a gyógyulás felé…

Az év minden napján folyamatosan üzemelő fürdőépületben találhatók a különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedencék, valamint az épület által határolt termálvizes medence. Az önálló egységként, saját pihenő hellyel üzemelő szaunablokk 2 db szaunafülkével, 1 db gőzkabinnal, saját hidegvizes merülőmedencével, esztétikus zuhany- blokkal.

Az épületben találhatók nemenkénti öltözők (fogasos és szekrényes), valamint a széleskörű szolgáltatást nyújtó gyógyászati részleg. Az öltözők szintjén üzemel a vízgyógyászati rész, a tangentorokkal (víz alatti vízsugármasszázs), a galvánkezelésekkel, a súlyfürdővel, valamint a szoláriummal.
A tetőtéri gyógyászatban történik a masszázs, a gyógytorna, az elektroterápia, a fangó, és a gyógypakolások kiszolgálása. Itt található a pedikűr és a talpmasszázs is.
Az épületben találhatók a következő vendéglátó-egységek: étterem, büfék, presszó.

Ha Ön a fedett fürdő főbejáratán keresztül érkezik,  a pénztárakhoz jut, ahol a megfelelő árjegyzék szerinti jegyek megvásárolhatók, illetve az Országos Egészségbiztosító Pénztár által támogatott jegyek kerülnek kiszolgálásra.
Mellette található a reumatológus szakorvosi rendelő,  a kényelmes várakozást segítő  ülőbútorokkal berendezett váró-előtérrel.
Sőt, fodrászat és kozmetika is gondoskodik az Ön ápoltságáról.

A gyógyulás pillanatai…

Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!