2018. April 26.

Szabadidő


Szabadidő hasznos és kellemes eltöltése Zalakaroson

Lovagolja meg a természet adta szabadságot, a garantált energia és felüdülés lehetőségét!

Biciklire fel, meg sem állunk a Balaton délnyugati csücskében található Kis-Balatonig, mely természetvédelmi terület és Magyarország legnagyobb mocsárvilága, páratlan madárvilága miatt a Balaton Felvidéki Nemzeti Park része.
Ha végigtekeri családjával vagy barátaival,  -de lehet akár egyedül is-, a csodálatos természeti látnivalók kellemes emlékeit fogja tovább gyarapítani.

Zalakaros a gyalogtúrázni és kirándulni vágyóknak kiváló lehetőségeket kínál, például a Parkerdei körtúrát, Kilátó körtúrát , Felsőhegyi körtúrát. Tegyen pár lépést egészségéért – vagy egy kicsivel azért többet-, és élvezze a természet csodáit!

Vigyázz, kész, sport!
Zalakaros kiváló sportolási lehetőségeket nyújt: salakos teniszpályával, labdarúgópályával, kézilabdapályával, kosárlabdapályával, atlétikapályával, kondicionáló termekkel, és a legkisebbek kedvencével a Behiáki Lovas Iskolával.
Pattanjon nyeregbe, meglátja, lóhátról milyen csudaszép a világ!

Legyen Ön a “nagy hoho”!
Galamboki horgásztó, a nagykanizsai Csónakázótó és a Kis-Balaton elsősorban a pecázást kedvelőknek nyújt kellemes szórakozást, de lehet kisebb kirándulás célja is. A vízközelség nagyszerű gyógyítója a feszültségnek.

Kis-Balaton Bivalyrezervátum Kirándulás Gyalogtúra Kerékpártúra Sziklaszurdok Sport Keszthely Nagykanizsa

Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!