2018. April 26.

Strand – Strandfürdő


Zalakaros Strand Termálfürdő Thermalstrand

thermafurdo zalakaros 0006 300x170 Strand   Strandfürdő aktualis hirek

A nyári fürdőzés szerelmeseinek… pancsoló lurkóktól a szépkorúakig…

A termálstrand május 1. és szeptember 30. között üzemel. A 10 hektáros, szépen gondozott parki környezetben kialakított termálstrandon minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő medencetípust, kezdve a gyógyvizes ülőfürdőtől, a forgatott vizű termálvizes strandi medencék és pancsolómedencén át a hullámfürdőig bezárólag.
A termálstrandot Ön  megközelítheti a Dísztérről, a strandi főépület árkádjain keresztül, a fedettfürdő főbejáratán át a fedettfürdő épületén keresztül és az élményfürdő déli bejáratán keresztül.

A termálstrand medencéi:

- III. sz. medence: 2 darab önálló, különböző vízhőmérsékletű gyógyvizes ülőmedence feszített víztükörrel, részbeni lefedéssel, szélárnyékolással

- IV. sz. medence: termálvíztöltetű strandmedence, szűrő-forgató berendezéssel, feszített víztükörrel

- V. sz. medence (“családi medence”): termálvíztöltetű többcélú medence, szűrőforgató berendezéssel, feszített víztükörrel, 2 db csúszdával felnőttek és gyermekek számára

- VI. sz. medence: termálvíztöltetű pancsolómedence, szűrő-forgató berendezéssel, feszített víztükörrel, látványelemmel

- VII. sz. medence: termálvíztöltetű többcélú strandmedence (ugró-, úszó- és fürdőzési célra), szűrő-forgató berendezéssel, feszített víztükörrel

- termálvíztöltetű hullámmedence

A merészebbek nem hagyhatják ki a csúszdázás felemelő élményét..

2005-ben épült meg az új strandi csúszda-együttes, amely egy 81 m hosszú egyenletes lejtésű “Anaconda” csúszdából, 2 db 13 m hosszú gyors lejtésű “Kamikaze” csúszdából, és egy 3 pályás változó esésű “Családi” csúszdából áll.

Ön kényelmes körülmények között öltözhet…

A termálstrandon található két darab nemenkénti elkülönített vizesblokk. A főépület emeleti részében üzemel az 1000 fős vállfás rendszerű öltöző. A kényelmesebb öltöző-vetkőző tevékenységhez bérelhetők az úgynevezett kicsi- és nagykabinok, a vendégeket új kabinos öltözőépület várja.

Igényes körülmények között szeretne étkezni, sportolni, a gyerekeknek tartalmas, vidám pillanatokat szerezni?

A terület É-i és K-i peremén találhatók a minden igényt kielégítő különböző vendéglátó-egységek. A terület minden egységét szilárd burkolatú úthálózat köti össze. Sportolási és szórakozási lehetőségként a termálstrand K-i részén található a strandröplabda pálya, az új csúszda-együttes és a gyermek-játszótér.

Mozgalmas, üdítő lehetőségeket örökítenek meg fotóink…

Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!