2018. April 25.

Segway túra Zalakaros


zalakaros segway tura Segway túra Zalakaros

Segway túra Zalakaros

A Segway túra során Zalakaroson a parkok, a szép természetvédelmi körzetek, a védett erdők, csendes és gyors bejárása válik elérhetővé. Extrém terepviszonyok sem jelentenek akadályt, így méltó kihívója lehet, a zajos környezetzavaró “Off-road”-os járműveknek.

Az első olyan önegyensúlyozó közlekedési eszköz, amelyet arra terveztek, hogy bárhová elvigyen. Lehetőséget ad arra, hogy gyorsabban közlekedj és a közlekedés igazi szórakozás lesz számodra.

A Segway azért fantasztikus, mert függőleges helyzetben tud maradni, amikor előredőlsz, bár csak két kereke van. Sok technológiai érdekességet sűrítettek bele, ezt azonban észre sem veszed. Se gáz se fék, csak testbeszéddel irányítod.

Rohanó világunk néha megkövetel egy kis pihenést az embertől, szervezetünknek szüksége van ugyanis arra, hogy a stresszes mindennapok után elvonatkoztasson a munkától és kikapcsolja agyát, ezáltal a pillanatnak éljen. Függetlenül attól, hogy városban vagy egy vidéki kis faluban él, a természet minden esetben kitűnő kikapcsolódást nyújt arra, ha szeretnénk alaposan elfelejteni egy keményen átrobotolt hét minden gondját-baját. Ha ön is ebben a cipőben jár és szeretne egy kicsit kikapcsolni, miért nem választja hozzá a 2012-es zalakarosi programokat, netán a zalakarosi gyógy- és termálfürdő szolgáltatásait vagy éppen egy alapos Segway kirándulást, túrát a várost körülvevő festői környezetben, a Göcsej vadregényes tájain?

Kapcsolat – Érdeklődés

Segway Zalakaros

Cím: 8749 Zalakaros, Bodahegyi út 1. (Szilágyi cukrászdával szemben)

Tel: 0036 30 4141 001,

E-mail: zalakaros.segway@gmail.com

www.segwaytura.zalakaros.co

Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!