2018. March 17.

Horgász videók horgászat


GALAMBOK – Horgásztó nézze meg a videót

153  320x240 kirandulas zalakaros 0004 Horgász videók horgászat vicces videok humoros kepek

Galambok szomszédságában festői erdők és dombok között található a halastó, mely elsősorban a horgászást kedvelőknek nyújt kellemes szórakozást, de lehet kisebb kirándulás, túra célja is.
A horgásztóban ponty, kárász, süllő, amúr, keszeg, csuka és harcsa él. Horgászni május 1. és november 30. között lehet naponta 4-23 óráig. Horgászjegyet a helyszínen a halőrnél lehet váltani naponta 6-23 óra között.

Miháldi horgásztó:
Nyugodt és kellemes környezete pihenési lehetőséget nyújt. Egész évben nyitva H-P 6.00-22.00, SZO-V: 0.00-24.00, jegy a miháldi Vegyesboltban (Dózsa Gy. u. 16.) váltható.

KIS-BALATONi horgászat:  nézze meg a videót
Európa-hírű, romantikus, szép víz, melynek rendkívül gazdag halállománya miatt méltán vált híres horgászhellyé. Jelenleg a Kányavári szigetről, és a Újszabar-Zalavár összekötő útról engedélyezett a horgászat. Egész évben horgászható, napijegy a Zalaapáti horgászboltban, vagy Zalavár, Fanni ABC-ben vátható.

NAGYKANIZSA Csónakázó-tó:
A városközponttól 5 km-re, Kaposvár irányában az út bal oldalán található a Csónakázó-tó, mely a kirándulók számára csónakázási, horgászási lehetőséget biztosít.
A tótól 500 méterre van a kilátó, ahonnan kilátás nyílik a környékre és Nagykanizsára is.
Ha tetszett a cikk, lájkold, pluszegyeld, kuldd tovább!

Flattr this

Lájkold Facebook oldalunkat is!