2018. February 25.

Meríts erőt a természet csodáiból! – Zalakaroson

2010. január 18. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

Új logóval és üzenettel jelenik meg a közeljövőben városunk a kül- és belföldi piacokon, illetve mindenütt, ahol Zalakaros neve szóba kerül, kerülhet.
A képviselő-testület nemrégiben döntött a Mátrix Marketing Műhely által elkészített logó és megfogalmazott üzenet jövőbeni használatáról.

zalakaros logo Meríts erőt a természet csodáiból!   Zalakaroson aktualis hirek

Zalakaros új üzenete: „Meríts erőt a természet csodáiból!”
– Úgy véltük, városunk mondanivalójának, kínálatának lényegét e mondat foglalja össze leginkább – így Czirákiné Pakulár Judit, a Zalakarosi Turisztikai Egyesület alelnöke. – Ez az üzenet ugyanis nem egy egyszerű wellnest, nyaralást, gyógyulást, fürdőzést vagy strandolást ajánl, hanem ennél jóval többet. A „meríts erőt” mindenkiben azt az érzést kelti, hogy ha idejön Zalakarosra, erőt, energiát kap. A természet csodái pedig utal arra, hogy honnan: a karosi víz, a kisvárosi idill, a parkok, sétányok, hangsúlyozottan a Kis-Balaton és környéke az, ahonnan ezt az erőt merítheti a látogató. Utóbbit például minden eddiginél jobban szeretnénk kiemelni, ha úgy tetszik: reklámozni.
Ha pedig színekben szeretnénk kifejezni a természet csodáit, a vizet és a tájat, kézenfekvő, hogy a kék és zöld színeket használjuk. A kék nyilván a víz és az ég, a zöld a természet, a harmónia színe. (Miután lapunk fekete-fehér oldalon jelenik meg, csak leírni tudjuk: a  logó bal alsó hulláma sötétkék, jobb alsó levélkéje zöld, az ég pedig világoskék színnel szerepel – a szerk.)
A turisztikai egyesület alelnöke jelezte: a logo és az üzenet minden, a külső és belső kommunikáció során használatos eszközön megjelenik. Így például az óriás táblákon, plakátokon és transzparenseken, asztali zászlókon, weblapon, hirdetéseken, meghívókon, prospektusokon, de a promóciós eszközökön is, mint a tollak, táskák, pólók, sapkák, és sorolhatnánk.
– Rendkívül fontos, hogy Zalakaros fürdőhely mint márka minél szélesebb körben és minél mélyebben ismert legyen, és a névhez kapcsolódó üzenet is ismert legyen. Ha a logót és üzenetet megfelelően és következetesen használjuk, és ezek segítségével képesek leszünk egy igazán egységes zalakarosi arculatot megteremteni, egészen biztos, hogy alkalmasak leszünk régi látogatóink megtartására, új látogatók vonzására.
Forrás: Karosikronika.hu

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree