2018. January 22.

U17-es labdarúgó válogatott Zalakaroson

2010. február 23. Szerző: Szabolcs  
Kategória: Aktuális Hírek

690  320x240 u17 U17 es labdarúgó válogatott Zalakaroson aktualis hirek A Gránit Gyógyfürdő SE kezdeményezésére a megyei és az országos labdarúgó szövetség vezetősége látogatott a közelmúltban városunkba.
A látogatás célja az U17 válogatott barátságos mérkőzés helyszínének megtekintése volt. A vezetők meg voltak elégedve a városunkban tapasztaltakkal, így örömmel hozzák el hozzánk a korosztályos válogatottat.
A Tuboly Frigyes által irányított együttes, amely a márciusi, Svájcban megrendezésre kerülő Eb-selejtezőtornára készül 2010. március 2-án 14.30-kor mérkőzik meg Horvátország válogatottjával a Zalakarosi Sportcentrumban. A válogatott és vezetői március elsején érkeznek, és az edzések és a mérkőzés mellett 4 napot töltenek el Zalakarosi Freya Hotel vendégszeretetét élvezve, hogy utána Varasdon ismételten összemérjék erejüket a horvátokkal.
Reméljük, hogy a kistérség településeinek lakossága és elsősorban az iskolások közül sokan kilátogatnak e mérkőzésre, hiszen nem mindig nyílik lehetőség élőben válogatottat megtekinteni, és személyesen megtapasztalni, hogy odaadó munkával, szorgalommal milyen szintig lehet e sportágban eljutni.
forrás: Karosikrónika.hu

A mérkőzés végeredménye:

Magyarország : Horvátország   4:1

A mérkőzésről készült képeket itt tekinthetik meg:  képgaléria

Mondd el mit gondolsz

Spam Protection by WP-SpamFree