Anya! Unatkozom. Nincs valami ötleted, hogy mit csináljak? Aztán a következő pillanatban már újra nem látni a gyerkőc szemét, mert erősen koncentrál valami okos kütyüre, ami éppen csipogott. Érkezett egy üzenet, jött egy értesítés, vagy befutott a csoportba egy újabb komment. Ismerős a helyzet?

Nyári ajánlatokhoz kattints ide

Újdonságainkhoz pedig ide

Jó dolog, hasznos és néha elengedhetetlen, hogy a gyereknek legyen valami nyomkodásra is alkalmas eszköze, mert azon legalább bármi van, elérjük őket és elérnek bennünket – nyugtatjuk magunkat J De itt az idő, hogy megmutassuk nekik azt is, hogy milyen a valódi élet a virtuális valóság mellett. Így jöhetnek ezen a nyáron az igazi kalandok, akár töményen is. Mert, hát mivel is lehetne a gyerekek mérhetetlen sok energiáját lekötni, mint azzal, ha szinte egy pillanatra sem hagyjuk őket unatkozni, s egymást érik a jobbnál jobb programok, ahol kortársaikkal vagy éppen szüleikkel, tesóikkal együtt szerezhetnek új és maradandó élményeket.

Csapjunk is a lovak, vagyis a karosi programok közé!

Miért éppen Zalakaros? Mert a gyógyfürdőjéről ismert város, korántsem egy gyógyászati központ, hanem sokkal inkább egy családi paradicsom, ahol az élmény- és strandfürdő, az új csúszdákkal dicsekedhető frenetikus, adrenalin-termelő csúszdapark, a Vízipók mesebirodalom, az ízletes zalai gasztronómia, a mesés termáltó, az ökopark megannyi hang-, sport- és játékélménye mellett programokból, fesztiválokból és sztárokból sincs hiány. Idén is lesz Kannavirág királynőválasztás, Város napi kavalkád, Bornapok, ahol a kísérőprogramok és a remek koncertek minden korosztálynak kellő kikapcsolódást ígérnek. Júliusban fellép Király Viktor, Tóth Vera és Keresztes Ildikó, de augusztus is hasonlóan színvonalas lesz, ugyanis a Kistehén zenekar, Biga, a The Biebers és a Zaporpzsec diktálja majd az iramot a hangulatban.

Hát lehet ezt még fokozni?


Karoson semmi sem lehetetlen. A város központjában található MenDan-ban pedig pláne nem. Hiába a mindössze 1-2 percben mérhető távolság ettől a tengernyi programtól, a varázslatok szállodája tudja, mi a dörgés. Tudja, mi kell a gyerekeknek, mire van szüksége a szülőknek, s mivel kovácsolható össze még jobban a család. S bár az egész szállodában szuper erősséggel szórja a jelet a wifi, itt aztán garantáltan nem keresi senki a jelet, hacsak nem azért, hogy megossza ismerőseivel legújabb élményeit, melyből mi tagadás, akad mindig bőven. A 2017-es főszezon Nickelodeon játszóházzal indul, ahol Dóra; a felfedező és tengeri szivacs barátja; Spongya Bob játssza majd a házigazda szerepet. Aztán a nyár további időszakában bohóckodásra, bűvészkedésre is lesz kellő idő, akár bohóccá is válhat minden gyerkőc, s a mesterséget egy igazi bohócmestertől tanulhatja, de egy egész hét jut a mesékre és szuper kockajátékokra is. Szóval a pancsolás, a jókat evés-ivás mellett unalomra nem jut egy perc sem. Persze a sztárok és a jókedv sem maradhat el a szállodán belül sem! A mindennapos élőzene mellett a nyár folyamán Erox elhozza nekünk az igazi olasz életérzést, Joni pedig bűvésztudományával varázsol felejthetetlen esteket. A jókedvet a pénteki hastáncbemutatók és fürdőpartiy-k kellőképpen fokozzák.

Telefon helyett töltődjön a család!

Aztán, ha elfogyni látszanak az energiatartalékok is, és kell az utánpótlás, jöhet a wellness kikapcsolódás MenDan-módra egy sor újdonsággal a nyárra hangolva. Csobbanás az Aqualandon, egy kis egészséges izzadás a vadiúj panoráma szaunában, egy frissítő koktél vagy egy energiabomba kávékülönlegességek formájában a pálmafás teraszon, majd az est fénypontjaként a napi kalandok felelevenítése egy ízletes vacsi mellett, amihez a szálloda megújult büféasztala, látványkonyhája mesterszakácsok keze munkája által készített ételek sorát sorakoztatja fel.

Ugye, kétség sem fér hozzá, hogy az idei nyár legjobb nyaralása Zalakaroson és a MenDan-ban vár!

Nyári ajánlatokhoz kattints ide

Újdonságainkhoz pedig ide